Naturhvit bolero

Prosjekt genser på svært tykke pinner gikk rett i vasken. Det var mildt sagt pyton å strikke med så tykke pinner. Jeg har derfor gitt opp hele prosjektet. De uåpna garnnøstene tok jeg med meg tilbake til butikken og bytta dem inn i garn til et nytt prosjekt, denne gangen Freestyle fra Dale. Også dette garnet er i overkant tykt å strikke med (jeg har brukt pinne 4 og 4,5), jeg blir så sliten i fingrene.
Vel, jeg har altså nå strikket meg en bolero. Jeg var på klesbutikken Popin tidligere i vår og fant der en kjempefin naturhvit bolero i ull. Den var attpåtil på salg til kr 100,- så det hadde vært et varp. Men selvsagt fantes den bare i str XS og XXL, begge passet meg like dårlig. Jeg fant derfor ut at jeg fikk lage meg en selv. Denne likner ikke noe særlig på den på Popin i det hele tatt, men det er nå en bolero da!

image74

Garnet er som sagt Dale Freestyle og mønsteret er fra Dalegarn, hefte nr. 180 Konfekt. Enkelt og greit mønster, gikk fort å strikke. Har litt lyst til å lage en til i en annen farge, men da blir det "ordentlig" ullgarn og ikke superwash. Jeg synes superwashgarn er litt slaskete.

4 kommentarer

Siw

02.mai.2007 kl.07:37

Kjempefin var den. Tror dette er mitt første besøk hos deg, så jeg tar meg en titt jeg :-) Ha en fin dag.

Hedvig

02.mai.2007 kl.07:40

Synes denne boleroen var virkelig flott!

Mimouna

02.mai.2007 kl.08:13

En av de fineste boleroene jeg har sett! Enkel og fin i fasongen. Synd med den tykke genseren da, men sikkert lurt å gi seg hvis du fikk vondt i armene.

snuppelure

02.mai.2007 kl.14:22

Kjempefin bolero

Skriv en ny kommentar

hits