Litt av hvert

Det har vært travle dager nå i mai, så det har ikke blitt gjort så mye håndarbeid. Det går derfor ikke så veldig fort framover med Spring Things-sjalet, jeg holder fortsatt på med den første mønsterseksjonen:

image81
Masketallet er nå ca 190. Denne første mønsterseksjonen er veldig grei å strikke, synes jeg kom fort og greit inn i mønsteret.
Den gammeldagse vekkerklokka i bakgrunnen synes jeg er veldig fin. Den er faktisk helt ny (fra Ikea!). Den tikker dessverre så høyt at jeg ikke orker trekke den opp, den er derfor bare til pynt.


Jeg har også fornyet litt i vinduskarmene. En tur på Bohus resulterte i nye potteskjulere i malt sink. Her fra kjøkkenvinduet:
image82

Jeg falt også for disse rosemalte, men de har foreløpig ikke fått noen plass:
image83
Jeg synes det litt slitte utseendet er sjarmerende!

4 kommentarer

Lofothuldra

20.mai.2007 kl.17:04

Hei. Så fine potter og blomster. Elsker slike ting... Ellers så har jeg sett i bloggen din og kosa meg med alt det fine du lager.. Ha en fin ny uke

Marita

29.mai.2007 kl.10:57

Gratulerer med dagen 29/5!

Elisabeth

06.jun.2007 kl.15:15

Hei på deg! Tror nok at uglemønsteret kan forstørres ganske mye. Ta bare utgangspunkt i et annet, og pass på at masketallet stemmer med uglene. Fra toppen og ned til uglene er det 12 masker pr. rapport, men før uglene strikkes økes det til 14 masker pr. rapport (fordi flettene trekker litt sammen)... Jeg skal lage en i str. 2 - 3 år snart, og det må da gå på et vis :)Morsomt at du likte den....

Ellen

11.jul.2007 kl.01:12

Sjalet ser ut til å bli rålekkert. Nydelig mønster i deilig garn..

Skriv en ny kommentar

hits