Stadig flere lester...

Nå har det vært laber aktivitet på bloggen en stund. Jeg har likevel hatt strikkepinnene i gang, og fortsatt er det sokker og lester det går i. Akkurat nå holder jeg på med disse:

image104

Det er vanlige lester i ca str 40, strikket i 6-tråds Regia.
Garnet ble innkjøpt i Bergen, der jeg nylig har vært for første gang. Mange fine opplevelser å få med seg der, både i selve byen og naturen rundt. Håndarbeidsmessig var selvsagt et besøk hos Pinnsvindesign obligatorisk! Etter en del leting fant jeg fram til denne flotte butikken. Her var det virkelig mye fint å se på! Så mye handling ble det imidlertid ikke - jeg handler sjelden garn uten å ha konkrete planer for det. Jeg finner prosjekt først, deretter garnet. Men Regia garn til lester får man jo alltids bruk for, så noen slike nøster måtte jeg kjøpe.

Blant annet kjøpte jeg 4 nøster fra den nye Kaffe Fassett-kolleksjonen. Se på disse fargene!

image105

image106

Gleder meg til å bruke dette garnet.

Noen lester er også blitt ferdige. Her er tre par:

image107

Alle tre er strikket i Online. Dette er også et bra garn til lester, men ikke så bra som Regia. Men så er jo Online også en god del billigere. Her i byen koster det 98,- for 150 gr Online, og 43,- for 50 gr Regia.

3 kommentarer

Linn Regine

22.okt.2007 kl.20:25

Så mange flotte sokker du har strikket :) Nydelige farger. Nå ble jeg også fristet til å prøve regia garnet og strikke sokker :) Ha en flott uke!

Bjørg

24.okt.2007 kl.11:00

Eg har også sokkedilla for tida - alle andre klagar på at sokkar er så kjedelige, men eg koser meg med å lage dei. Har prøvd det eine reiga kaffefasett-garnet du har kjøpt, og var veldig fornøyd med resultatet.

Maj

28.okt.2007 kl.18:02

Skikkelig flotte gladfarger på sokkene !

Skriv en ny kommentar

hits