Nye ting på pinnene!

Jeg fortsetter med et par lester til. Mønsteret har jeg denne gangen hentet fra boka "Knitting vintage socks" av  Nancy Bush. Mønsteret heter Child's French sock, og jeg synes det er et nydelig mønster. Garnet jeg bruker er et blått 4-trådet Regiagarn som ble innkjøpt i Berlin i fjor (prøver å få brukt opp alt garnet jeg kjøpte i Berlin, slik at jeg med god samvittighet kan kjøpe mer i år!). Nesten litt synd å bruke dette rotete garnet for det fine mønsteret blir litt borte.
Blåmelert
Mønsteret er i liten damestørrelse (til tross for navnet) og jeg håper de blir passe til str 37 omtrent. Nærbilde av mønsteret:
Blåmelert nærbilde

Men man kan jo ikke ha bare ett prosjekt om gangen, så i dag har jeg vært i Finull-hylla til Husfliden og plukket med meg disse:
Veskegarn
De har jeg planer om å strikke og tove en veske av. Fikk ideen på bloggen til Lillepuz på Hobbyboden. Har ikke strikket vesker før, så det blir jo litt spennende.

Jeg er også blitt ferdig med et litt annet prosjekt, nemlig å male et skap. Liker egentlig dette skapet ganske godt, det er romslig og praktisk, men jeg var blitt temmelig lei den gulnede furua. Ble godt fornøyd med resultatet, nesten som å få et nytt skap. Har skiftet ut knottene også.
Skap

5 kommentarer

Liv Irene

18.aug.2006 kl.18:19

Så fint som skapet ditt ble, utrolig hva man får til med litt maling!!

Lena

18.aug.2006 kl.18:32

Skapet ditt ble nydelig!! Og så flotte sokker du strikker, syns de blir veldog flotte!! God helg:-)

TOVE

24.okt.2006 kl.18:15

ÅÅÅ, så fint det blei! Eg har/hadde heilt likt, men har kasta overdelen. Angre.....

unnith

01.feb.2007 kl.10:19

Så fint skapet ditt blei! Var det lakka før eller var det ubehandla?

Unni

11.feb.2007 kl.18:15

Dumpa innom bloggsiden din. Makan til ildsjel!
Jeg er dønn imponert over hvor lekkert og innbydende skapet ditt ble!! Min nabo har maken og det er gult og trist. Dette skapet skulle hun sett!!! Men jeg ser at det ligger mye omsorg og arbeid bak. Du er nøye og flink i alt du gjør! Flott.

Skriv en ny kommentar

hits