Endelig oppdatering!

Det har vært laber aktivitet på bloggen min den siste tida, og det gjenspeiler egentlig hvordan det har vært med håndarbeidinga også. Har ikke hatt den store inspirasjonen, men noe har jeg da laget. For det første har jeg gjort ferdig babydressen jeg begynte på rett etter jul. Den er sendt avgårde til mottakeren - en liten gutt. Jeg ble ganske fornøyd med dressen, men dessverre glemte jeg å ta bilde av den før jeg sendte den!

Jeg har strikket en lue til OL-genseren. Lua er strikket i Falk, ikke i Heilo slik som genseren. Tror nok at Heilo klør for mye til lue-bruk!
OL-lue

Jeg har også handlet litt bøker:
Bøker

"Knitting vintage socks" er ei flott bok med utrolig mange fine sokker. Det spørs vel likevel hvor mange av disse sokkene jeg blir å strikke - de er jo strikket i utrolig tynt garn alle sammen. Pinne 1.75-2.5. Vi får se hva det blir til. Boka er uansett koselig å se i.
"Krymp"-boka har jeg hatt lyst på siden den kom ut, og har også lånt den på biblioteket et par ganger. Nå var den på salg, så da fant jeg ut at det var på tide å ha mitt eget eksemplar. Jeg har bestemt meg for å strikke ei lue fra boka (roselua) og har kjøpt garn til formålet:
Garn til blomsterlue

I mønsteret er det egentlig brukt to rødfarger,oransje og gult. Denne fargekombinasjonen er kjempefin, men passer dessverre ikke til noen av uteklærne til yngste jenta mi. Derfor ble det disse fargene, er spent på hvordan lua blir med denne fargekombinasjonen. Det finnes utrolig mange rosafarger i Finull, men ikke så mange som passer sammen synes jeg. Jeg måtte derfor ha med litt lilla også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits